Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про продовження тимчасової адміністрації в ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК"

04.12.2014

З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК", запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" (далі - Закон) виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення № 134 від 03.12.2014 про продовження строку тимчасової адміністрації у ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК" до 30.12.2014 включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК" Шевченка Олександра Володимировича до 30.12.2014 включно.

Водночас нагадуємо, що на сьогоднішній день ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК" здійснює виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився по 03 вересня 2014 року, та договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). Дані виплати будуть здійснюватися протягом терміну дії тимчасової адміністрації через установи АБ "УКРГАЗБАНК".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи АБ "УКРГАЗБАНК" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про час та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 03 вересня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК" - www.abank.com.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення ПАТ "КБ "АКТИВ-БАНК" з ринку та порядок виплат коштів усім вкладникам.